Lekker een balletje slaan, 
competitie of toernooi....
......hier sla je je slag!

Competities

Informatie seizoen 2017-2018

Van eind september 2017 tot en met maart 2018 organiseren wij voor u een herendubbelcompetitie (50+) (donderdag) en een mix team competitie (25+) (zondag) van 11:00 - 17:00 uur.

 

NIEUWE VRIJDAGAVOND INTERSPORT TWINSPORT DORPENCOMPETITIE!

In het volgende winterseizoen willen we een damescompetitie en een herencompetitie opstarten tussen dorpen in de regio.

Ieder dorp levert een team bestaande uit 8 dames en een team bestaande uit 10 heren. Deze twee teams gaan de strijd aan met teams uit andere dorpen.

Voor de dames;
De competitie zal op vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur gespeeld worden.
U speelt dan twee partijen van 1 uur in de gemengde categorie 7/8.

Er wordt zes keer gespeeld in de periode oktober tot medio maart. Per speelavond is het hele team (8 dames) aanwezig en speelt tegen een ander team uit de regio. 

Voor de heren;
De competitie zal op vrijdagavond van 21:00 uur tot 23:00 uur gespeeld worden.
U speelt dan twee wedstrijden van 1 uur in de categorie 6/7/8. Er wordt zes keer gespeeld in de periode vanaf oktober tot medio maart. Per speelavond is het hele team (10 mannen) aanwezig en speelt tegen een ander team uit de regio.

Voorlopige uitslagen Dames dorpencompetitie


Mixteamcompetitie (25+)

De mixteam competitie bestaat uit 7 competitiedagen en deze competitie organiseren wij zelf. Per team speelt u 2x één uur tennis, met een half of een uur uur pauze ertussen. En dat voor maar € 65,- per persoon!

De speeldata zijn inmiddels ook al bekend, voor meer informatie verwijzen wij u naar de button “Informatie en inschrijving mixteamcompetitie 25+”