TENNIS

Huur een baan voor maar 17,50 per uur!

Winter contractbanen

Bij Sportcentrum Nieuwkoop is het mogelijk om een contract te nemen voor 28. Elke week, zelfde dag op een vast tijdstip. Mail naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl voor informatie. 

Incidentele huur

Ook is het bij ons mogelijk een losse baan te huren. Dit kan telefonisch (0172-574499) of online. Een tennisbaan is te huur vanaf minimaal 1 uur.  Vanaf 17,50 euro per uur. Klik op onze online reserveren button, kijk wat er beschikbaar is en reserveer direct!

Toernooien

Sportcentrum Nieuwkoop organiseert regelmatig toernooien. Variërend van een High Wine toernooi met alleen dames tot een Snerttoernooi met gemengd dubbel of alleen een toernooi voor mannen. Kijk in de agenda hieronder voor data, informatie en inschrijving.

Mixteam competitie


Vanaf oktober tot en met maart spelen we 1 keer per maand op zondag mixteam competitie met een team bestaande uit 2 vrouwen en 2 mannen. Eerst speelt u een dubbel van 1 uur en daarna een mix van 1 uur. Er zijn totaal 6 speeldgen en een gezellige slotmiddag. 

Deelname kost 70 euro per persoon (280 euro per team). 
 

Meer informatie? Mail naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl

Regenverzekering

Tijdens het zomerseizoen zijn er diverse open-toernooien in de regio. Tijdens het toernooi kunt u een regenverzekering afsluiten, indien het dan slecht weer is kan het toernooi uitwijken naar binnen.

Mail dit formulier naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl voor de aanvraag.

Openingstijden tennis

Maandag t/m Vrijdag:

09:00 tot 20:30

Zaterdag en Zondag: 

08:00 tot 13:00

Gemengd dubbel middag

Vanaf oktober is er op de donderdagmiddag weer een gemengd dubbelmiddag.
De middag bestaat uit 2 wedstrijden van 45 minuten. van 14:00 tot 15:30 uur. 

 

U kunt zich met een koppel of alleen aanmelden. U betaald per middag dat u mee speelt. 

Meer informatie? Mail naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl

Racketinstuif
Op woensdagochtend om 10:00 uur tot 13:00 uur start wekelijks de racketinstuif. Voor €7,50 per keer of met een voordelige strippenkaart kunt u zo instuiven. 

Toernooi Agenda

Speelschema's en Resultaten competitie's 

Damesdubbelcompetitie

Sportcentrum Nieuwkoop organiseert bij genoeg animo vanaf komend seizoen een damesdubbelcompetitie op de maandagochtend van 9:30 uur tot 11:00 uur op onze mooie binnenbanen.

We starten vanaf maandag 9 november en spelen dan om de 14 dagen de competitie. Er worden dan totaal op 10 speeldagen wedstrijden gespeeld en nodigen u daarna nog graag een elfde keer uit voor een gezellige slotdag. De kosten zijn 7 euro per speeldag dat u meedoet.

We gaan er overigens wel vanuit dat u een vaste speler wordt in de competitie, maar mocht u verhinderd zijn kunt u uiteraard een invaller sturen. Ook voor de invaller kost het dan 7 euro per speeldag. Wij zorgen per speeldag voor leuke mede- en tegenstanders en tennisballen. En u hoeft bij ons niet te vegen na de wedstrijd.

U kunt zich voor deze competitie alleen aanmelden, want wij zorgen voor mede- en tegenstanders.

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven? Stuur dan een mailtje naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl.

AarlandenToernooi- 30 en 31 januari en 6 en 7 februari 2021 

© 2018 by Sportcentrum Nieuwkoop BV

  • Facebook Social Icon