Huur een baan voor maar 17,50 per uur!

Winter contractbanen

Bij Sportcentrum Nieuwkoop is het mogelijk om een contract te nemen voor 28 weken. Elke week, zelfde dag op een vast tijdstip. Mail naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl voor informatie. 

Incidentele huur

Ook is het bij ons mogelijk een losse baan te huren. Dit kan telefonisch (0172-574499) of online. Een tennisbaan is te huur vanaf minimaal 1 uur.  Vanaf 17,50 euro per uur. Klik op onze online reserveren button, kijk wat er beschikbaar is en reserveer direct!

Toernooien

Sportcentrum Nieuwkoop organiseert regelmatig toernooien. Variërend van een High Wine toernooi met alleen dames tot een Snerttoernooi met gemengd dubbel of alleen een toernooi voor mannen. Kijk in de agenda hieronder voor data, informatie en inschrijving.

Wintertraining Kids

Sportcentrum Nieuwkoop heeft in samenwerking met Roderick ook kindertrainingen.

Klik hier voor meer informatie

Openingstijden tennis vanaf 19-5-21

Maandag t/m Vrijdag:

09:00 tot 21:30 uur

Zaterdag en Zondag: 

08:30 tot 13:30 uur

Regenverzekering

Tijdens het zomerseizoen zijn er diverse open-toernooien in de regio. Tijdens het toernooi kunt u een regenverzekering afsluiten, indien het dan slecht weer is kan het toernooi uitwijken naar binnen.

Mail naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl voor de aanvraag.

Damesdubbel ochtend

Sportcentrum Nieuwkoop organiseert  vanaf komend seizoen een damesdubbelochtend op de maandagochtend van 9:30 uur tot 11:00 uur op onze mooie binnenbanen.

We starten vanaf november en spelen dan om de 14 dagen. Er worden dan totaal op 10 speeldagen gespeeld en nodigen u daarna nog graag een elfde keer uit voor een gezellige slotdag. De kosten zijn 7 euro per speeldag dat u meedoet.

We gaan er overigens wel vanuit dat u een vaste speler wordt in de tennisochtend, maar mocht u verhinderd zijn kunt u uiteraard een invaller sturen. Ook voor de invaller kost het dan 7 euro per speeldag. Wij zorgen per speeldag voor leuke mede- en tegenstanders en tennisballen. En u hoeft bij ons niet te vegen.

U kunt zich voor deze ochtend alleen aanmelden, want wij zorgen voor mede- en tegenstanders.

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven? Stuur dan een mailtje naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl.

Toernooi Agenda

Momenteel zijn er voor seizoen 21-22 nog geen toernooien gepland. 

Baan indeling

Er is momenteel geen baanindeling beschikbaar.