top of page

Horeca 

Sportcentrum Nieuwkoop heeft een gezellige horecaruimte waar het goed toeven is na het sporten. Een mooie bar en verschillende leuke zitplaatsen. Vanuit de horecaruimte heeft u zicht op onze vijf indoor tennisbanen.

Hapjes en dranken

Na gedane 'arbeid' lekker even bijkomen onder het genot van een drankje en hapje. Wij schenken heerlijke koffie, espresso, latte macchiato en cappucino's van versgemalen bonen, dus een verser bakkie kan haast niet. Ook staan er diverse frisdranken, verse jus d'orange, bieren, wijnen, binnen- en buitenlands gedistilleerde dranken op de kaart. En een warme bittergarnituur mag daarbij niet ontbreken.

Sfeervol

De horecaruimte heeft een warme uitstraling en is voorzien van een grote bar met krukken, drie sta-tafels en een aantal halfhoge tafels. Het verhoogde gedeelte is voorzien van tafels en stoelen, alwaar u direct op de tennisbanen uitkijkt.

Feestje!

Heeft u iets te vieren? Ook hiervoor kunt u bij Sportcentrum Nieuwkoop terecht. De ruimte is af te huren voor diverse soorten (bedrijfs)feesten. Eventueel aangevuld met een warm- en koud buffet. En ook kunnen wij voor een DJ zorgen die het feest compleet maakt. Bij het Sportcentrum is alles mogelijk! De mogelijkheden zijn oneindig en al vanaf €5 euro per persoon. 

Voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl

Uw verjaardag, jubileum of familiedag bij ons vieren? Mail naar info@sportcentrumnieuwkoop.nl voor alle mogelijkheden. 

bottom of page