GROEPSLESSEN

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen zowel versterkt als rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

HIIT Mix

Een Hoge Intensieve Interval Training. De training verbetert uw conditie, kracht en lenigheid. 

Kickboksen

Een vechtsport waarbij zowel handen als de benen mogen worden gebruikt.

Total body workout

Een afwisselende les waar allerlei verschillende materialen worden gebruikt. Waarin het hele lichaam getraind wordt.

Yoga

Maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Yoga draait om bewustwording van je lichaam.

PadsFun

Een les waarbij je boks en trap technieken gaat leren en gebruiken op een trap of stoot kussen oftewel PADS.

FunctionalT

Een les waar je in 30 minuten in verschillende disciplines je hele lichaam traint. Een wisselende training gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht en kracht. 

Zumba

Een dance-fitness workout op motiverende muziek. Lekker even ontspannen door lekker te bewegen.

BodyShape

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

Core Stability

Een les waar zowel de buik als de 

onderrug wordt aangepakt. 

Morning Boost

Begin uw dag met een Boost bij onze ochtend-workout.

X-Core

Een intensieve training waarbij u uw hele lichaam traint. Deze workout verbetert uw conditie, core en verbrandt veel calorieën. De workout bestaat uit dynamische, intense en krachtige oefeningen met behulp van een aliminiumkoker gevuld met grit.

Club Power

Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Spinning

Een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

BRN (NIEUW!!)
Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één.

KIDS Lessen!

Ook Sportcentrum Nieuwkoop biedt diverse lessen aan voor kids onder 15 jaar. De lessen zijn divers en vrij toegankelijk voor alle kinderen die mee willen doen. We bieden onder andere: kickboksen, pilates, aerobics en fitness circuit trainingen aan. Alle kinderen mogen gratis een keer een proefles komen doen. Bel ons dan wel even op: 0172-574499.