GROEPSLESSEN

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen zowel versterkt als rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

HIIT Mix

Een Hoge Intensieve Interval Training. De training verbetert uw conditie, kracht en lenigheid. 

Yin Yoga

Langzame rustgevende vorm van yoga. Versterkt en versoepelt je bindweefsel en je gewrichten.

Functional Cross

Een les waar je in 30 minuten in verschillende disciplines je hele lichaam traint. Een wisselende training gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht en kracht. 

Zumba

Een dance-fitness workout op motiverende muziek. Lekker even ontspannen door lekker te bewegen.

Morning Boost

Begin uw dag met een Boost bij onze ochtend-workout.

Core Stability

Een les waar zowel de buik als de 

onderrug wordt aangepakt. 

BRN
Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één.

Kickboksen

Een vechtsport waarbij zowel handen als de benen mogen worden gebruikt.

Total body workout

Een afwisselende les waar allerlei verschillende materialen worden gebruikt. Waarin het hele lichaam getraind wordt.

Club Power

Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

X-Core

Een intensieve training waarbij u uw hele lichaam traint. Deze workout verbetert uw conditie, core en verbrandt veel calorieën. De workout bestaat uit dynamische, intense en krachtige oefeningen met behulp van een aliminiumkoker gevuld met grit.

BodyShape

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!