Spinning

image.jpg

NIEUW!! bij Sportcentrum Nieuwkoop: gloednieuwe wattage spinningbikes van Life Fitness. De bekroonde IC7 is de meest geavanceerde indoor cycle die ooit is ontworpen.

 

De bikes zijn uitgerust met een magnetische weerstand waardoor er nog meer uit een training gehaald kan worden. Via een eigen WattRate display op de bike kan de sporter en de instructeur prestatiegegevens inzien. De instructeur kan via de display de sporters optimaal instrueren, motiveren en belonen tijdens de trainingen.

 

Het display licht op in een van vijf gekleurde zones, overeenkomstig het door WattRate gemeten vermogen of de hartslagfrequentie, zodat sporters onmiddellijk weten of ze hun inspanningen moeten opvoeren of juist verminderen.

 

We hebben er ontzettend zin in om met onze fanatieke en minder fanatieke fietsers en top instructeurs de lessen naar een hoger niveau te tillen.
 

Wilt u daar ook aan deelnemen?

Neem dan snel contact op met Sportcentrum Nieuwkoop voor een vrijblijvende proefles! Bel 0172-574499 en doe mee!

Coach By Color!

TRAINEN OP JE EIGEN NIVEAU

Je fietst gezamenlijk in dezelfde kleurzone(s), maar op je eigen niveau. Je begint met een FTP-test om je persoonlijke weerstandsniveau te bepalen. De kleurzones op je fiets zijn ingesteld op jouw niveau, hierdoor kun je een les prima volhouden, ook als je net begint. De instructeur zorgt voor een goede lesopbouw en jij kunt nu individueel trainen in groepsverband.

Gericht trainen op vermogen binnen de persoonlijke mogelijkheden, De voortgang wordt bijgehouden via een persoonlijke app.

VIDEO CYCLING
Fietsen is nog nooit zo leuk geweest met onze bioscoop. Je fietst de mooiste routes over de hele wereld, van Central Park tot de Alpe D’huez. Uiteraard onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur!

Vraag een proefles aan door te bellen naar 0172-574499.