FITNESS

Fit worden en blijven, dat wil toch iedereen!

Redenen genoeg om in beweging te komen! Het is voor uw lichaam niet vanzelfsprekend om ineens een heel ander ritme aan te nemen. Daarom is het van groot belang om een uitgebalanceerd fitnessprogramma te volgen.

Trainingsschema

Bij afsluiting van een lidmaatschap bij Sportcentrum Nieuwkoop wordt er een trainingsschema op maat gemaakt, afhankelijk van uw doelstellingen. Bij de eerste training loopt er een instructeur met u mee om de toestellen en oefeningen uit te leggen, zodat bij de eerst volgende training het schema voor u klaar ligt en u zelfstandig aan de slag kunt gaan. 

Kids trainingen

Ook Sportcentrum Nieuwkoop biedt diverse lessen aan voor kids onder 15 jaar. De lessen zijn divers en vrij toegankelijk voor alle kinderen die mee willen doen. We bieden onder andere: kickboksen, pilates, aerobics en fitness circuit trainingen aan. Alle kinderen mogen gratis een keer een proefles komen doen. Bel ons dan wel even op: 0172-574499. 

Keuze

Bij Sportcentrum Nieuwkoop vindt u een groot scala aan cardio-, krachtapparatuur en free weights waaruit u een keuze kunt maken om te sporten.

Proefles

Wilt u een proefles boeken? Dat kan! Maak telefonisch een afspraak voor een introductie of klik op de button. Voor een proefles vragen wij een vergoeding van 10 euro, mocht u zich na de proefles bij ons inschrijven krijgt u dit bedrag weer verrekend. 

Openingstijden Fitness

Maandag t/m Donderdag:

07:00 tot  17:00 uur.

Vrijdag:

07:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:

08:00 tot 17:00 uur

Tarieven