Kids Fitness
 

Kids trainingen
Ook Sportcentrum Nieuwkoop biedt diverse lessen aan voor kids onder 15 jaar. De lessen zijn divers en vrij toegankelijk voor alle kinderen die mee willen doen. We bieden onder andere: kickboksen, pilates, aerobics en fitness circuit trainingen aan. Alle kinderen mogen gratis een keer een proefles komen doen. 

KIDS FITNESS CIRCUIT  - Elke dinsdag om 18:30 uur

Kom lekker meedoen met een uitdagende fitnes circuit training. Lekker sporten met leeftijdsgenootjes. Wordt sterker, fitter en blijf lekker in beweging met verschillende oefeningen en gewichtjes. We beginnen natuurlijk altijd met een warming-up om alvast de spieren lekker los te maken. Verbeter de algemene gezondheid en geef je zelfvertrouwen een boost!

 

KIDS AEROBICS - Elke woensdag om 17:00 uur

Tijdens deze lessen staat plezier natuurlijk voorop en worden de beginselen van aerobics geleerd. Er wordt speciale aandacht gegeven om de houding, het ritmegevoel en de coördinatie te verbeteren. Maar vooral lekker bezig zijn en lekker bewegen!  

 

 

KIDS PILATES - Elke woensdag om 17:45 uur

Pilates is een bewegingsvorm gericht op het stretchen, versterken en balanceren van je hele lichaam ondersteund door een juiste ademhalingspatroon. 

Elke oefening wordt opgebouwd vanuit de dieper gelegen buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren worden weer geactiveerd en versterkt waardoor een betere lichaamshouding wordt nagestreefd. De voordelen van pilates voor kinderen zijn divers. van tot rust komen, sterker worden maar ook leren luisteren naar je lichaam. 

KIDS KICKBOKSEN - Elke donderdag om 19:30 uur

Kickboksen helpt kinderen inzien wat ze kunnen. Wat kickboksen doet met kinderen, is dat ze zich bewust worden dat ze helemaal niet zo machteloos zijn. Het leert om spelenderwijs ook discipline en respect te hebben. Kickboksen heeft een hoop voordelen voor kinderen: 

– Verbeteren van het reactievermogen
– Meer energie! Door veel sport gaat je kind zich beter voelen.
– Ze leren discipline! Door de trainingen leren ze dat ze goed moeten opletten. 
– Ze leren respect te hebben voor elkaar! Respect is nummer 1 in de vechtsport.
– Kinderen worden door kickboksen leniger.
– Ze worden sterker door kickboksen.
– Het is een goede uitlaatklep, hierdoor kunnen kinderen hun frustratie/agressie kwijt op een goede       manier.

Wilt je een keertje meedoen om het te proberen? Dat mag altijd! 

Bel naar 0172-574499 en reserveer een plekje!