Afvallen, conditie of je 
                         gewoon fit voelen....
                         Wij kunnen je daarmee helpen!

Bedrijfsfitness

Fittere werknemers dragen bij aan de gezondheid van een organisatie in zowel financiele als sociale zin. Werknemers voelen zich beter door meer beweging.

Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Daarnaast kost ziekteverzuim uw organisatie veel geld. Terugdringing van ziekteverzuim start bij preventie en preventie begint bij bewegingsprogramma's.

Bedrijfsfitness voordelig

Doordat werknemers meer gaan bewegen, besteden ze ook meer aanacht aan eet-, drank- en rookpatronen. Dat ook de overheid het belang van bedrijfsfitness onderstreept blijkt wel uit het feit dat het aanbieden van bedrijfsfitness aan werknemers onder bepaalde voorwaarden niet als loon belast wordt.

Bedrijfsfitness voor de medewerker

Sportcentrum Nieuwkoop is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt.

Gemiddeld heeft een medewerker 40% voordeel op de kosten van het fitnessabonnement. Het exacte voordeel is afhankelijk van het eigen inkomen. Volgens de belastingschijven uit de inkomstenbelasting betaalt de medewerker tussen de 33,6 en 52% (2008) van het inkomen aan belastingen en sociale premies.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Je kunt het Informatieformulier en aanmeldformulier voor werkgevers hier downloaden. Heeft jouw werkgever zich aangemeld bij Bedrijfsfitness Nederland, dan kun je een inschrijfformulier bij je werkgever aanvragen en deze ook weer bij je werkgever inleveren.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842 | 8440 AV Heerenveen
Telefoon 0513 - 633 111
Fax 0513 - 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl