Let op: vanaf heden kunt u alleen naar binnen met een geldig Corona Test Bewijs, vergeet ook uw mondkapje niet. 

Er hoeft MOET gereserveerd te worden voor de fitness en de Milon Cirkels. Dit kan doormiddel van uw account in ons reserveringssysteem, Heeft u van te voren niet gereserveerd, dan is er kans dat wanneer er geen plek meer is, u niet kunt komen sporten. 

We gebruiken WEL het reserveringssysteem voor alle groepslessen zoals gebruikelijk was voor de coronatijd. Dit doen we om te zien of er genoeg animo is voor een les (minimaal 3 personen), zijn er niet genoeg aanmeldingen dan gaat de les niet door. Dan hoeft er niet onnodig een instructeur/instructrice aanwezig te zijn. Wegens de vakantieperiode zullen er lessen vervallen, staan deze lessen niet in het reserveringssysteem, dan gaat deze les niet door. Dit kan via http://nieuwkoop.baanreserveren.nl.


De openingstijden zijn voorlopig als volgt:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Reinig de gebruikte materialen met de daarvoor bedoelde desinfectie spray en doekjes na elke trainingssessie.

Volg altijd de adviezen en instructies van de medewerkers. Kom je voor het eerst weer Milon doen, meld je even bij de medewerker.

Aangezien deze situatie voor ons ook allemaal weer nieuw is, kunnen bovenstaande regels/ opmerkingen eventueel nog wijzigen. Bent u klaar met sporten, dan wordt u verzocht direct de sportzaal te verlaten.