De horeca is gesloten! Leden die willen komen sporten (fitness/Milon) kunnen door de achterdeur. Indien de voordeur open is, is het alleen voor tennissers/squashers toegestaan om door de voordeur te komen. Let op: de deur op de hoek van de grote zaal is de uitgang. De kluisjes zijn helaas buiten gebruik. We hebben bij het betreden van Sportcentrum Nieuwkoop looproutes aangebracht op de vloer. U dient zich aan deze looproutes te houden. De deur in de grote zaal zal als uitgang dienen, zo houden we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer binnen.

Er hoeft MOET gereserveerd te worden voor de fitness en de Milon Cirkels. Dit kan doormiddel van uw account in ons reserveringssysteem, Heeft u van te voren niet gereserveerd, dan is er kans dat wanneer er geen plek meer is, u niet kunt komen sporten. 

We gebruiken WEL het reserveringssysteem voor alle groepslessen zoals gebruikelijk was voor de coronatijd. Dit doen we om te zien of er genoeg animo is voor een les (minimaal 3 personen), zijn er niet genoeg aanmeldingen dan gaat de les niet door. Dan hoeft er niet onnodig een instructeur/instructrice aanwezig te zijn. Wegens de vakantieperiode zullen er lessen vervallen, staan deze lessen niet in het reserveringssysteem, dan gaat deze les niet door. Dit kan via http://nieuwkoop.baanreserveren.nl.


De openingstijden zijn voorlopig als volgt:

Maandag t/m donderdag van 08:00 uur tot 12:00 en van 16:00 tot 22:00 uur
Vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 en 16:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag en zondag van 08:30 uur tot 13:00 uur.

We zetten de groepslessen zo veel mogelijk buiten door. De grote zaal is inmiddels ingericht als cardio-ruimte en de Milon Cirkels hebben we ruim opgesteld. Mocht het dan toch gaan regenen, dan kunnen de lessen nog op de tennisbanen gegeven worden.

Iedere bezoeker houdt 1,5 meter afstand tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot instructeurs en andere sporters. Houdt vooral rekening met elkaar, dat is prettig sporten voor iedereen. Doe een mondkapje op bij binnenkomst, deze mag af tijdens het sporten. Bent u klaar met sporten, Doe dan uw mondkapje weer op totdat u buiten bent.

Reinig de gebruikte materialen met de daarvoor bedoelde desinfectie spray en doekjes na elke trainingssessie.

Volg altijd de adviezen en instructies van de medewerkers. Kom je voor het eerst weer Milon doen, meld je even bij de medewerker.

Alle abonnementen worden weer geactiveerd. Indien u nog saldo heeft staan van de buitenlessen in het reserveringssysteem kunt u dat per mail even laten weten, dan kunnen wij het verrekenen met de incasso van de volgende maand.

 

Aangezien deze situatie voor ons ook allemaal weer nieuw is, kunnen bovenstaande regels/ opmerkingen eventueel nog wijzigen. Bent u klaar met sporten, dan wordt u verzocht direct de sportzaal te verlaten.