De horeca is gesloten! Leden die willen komen sporten (fitness/Milon) kunnen door de achterdeur. Indien de voordeur open is, is het alleen voor tennissers/squashers toegestaan om door de voordeur te komen. Let op: de deur op de hoek van de grote zaal is de uitgang. De kluisjes zijn helaas buiten gebruik. We hebben bij het betreden van Sportcentrum Nieuwkoop looproutes aangebracht op de vloer. U dient zich aan deze looproutes te houden. De deur in de grote zaal zal als uitgang dienen, zo houden we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer binnen.

Er hoeft NIET gereserveerd te worden voor de fitness en de Milon Cirkels. Maar we vragen u wel om net als normaal in te checken met uw ledenpas. Dit kan bij de fitnessbalie aan de houten wand, net als voorgaande jaren in de zomerperiode. Inloggen is verplicht, bent u uw pas vergeten, meld u dan bij de medewerker.

We gebruiken WEL het reserveringssysteem voor alle groepslessen zoals gebruikelijk was voor de coronatijd. Dit doen we om te zien of er genoeg animo is voor een les (minimaal 3 personen), zijn er niet genoeg aanmeldingen dan gaat de les niet door. Dan hoeft er niet onnodig een instructeur/instructrice aanwezig te zijn. Wegens de vakantieperiode zullen er lessen vervallen, staan deze lessen niet in het reserveringssysteem, dan gaat deze les niet door. Dit kan via http://nieuwkoop.baanreserveren.nl.


De openingstijden zijn voorlopig als volgt:

Maandag t/m donderdag van 08:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag van 08:00 uur tot 21:30 uur.
Zaterdag en zondag van 08:30 uur tot 13:30 uur.

We zetten de groepslessen zo veel mogelijk buiten door. De grote zaal is inmiddels ingericht als cardio-ruimte en de Milon Cirkels hebben we ruim opgesteld. Mocht het dan toch gaan regenen, dan kunnen de lessen nog op de tennisbanen gegeven worden.

De kleedkamers en toiletten mogen weer gebruikt worden. Toch adviseren wij om zo min mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten. Probeer zoveel mogelijk thuis te douchen en zorg dat u voor het sporten thuis nog naar het toilet gaat. Vul thuis je eigen bidon met water.

Het gebruik van een handdoek in de fitness is verplicht. Let op: als u uw handdoek vergeten bent, hebben wij geen handdoek om te lenen. Heeft u geen handdoek? Dan kunt u geen gebruik maken van de fitness en Milon Cirkels.

Iedere bezoeker houdt 1,5 meter afstand tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot instructeurs en andere sporters. Houdt vooral rekening met elkaar, dat is prettig sporten voor iedereen.

Reinig de gebruikte materialen met de daarvoor bedoelde desinfectie spray en doekjes na elke trainingssessie.

Volg altijd de adviezen en instructies van de medewerkers. Kom je voor het eerst weer Milon doen, meld je even bij de medewerker.

Alle abonnementen worden per 1 juli weer geactiveerd. Indien u nog saldo heeft staan van de buitenlessen in het reserveringssysteem kunt u dat per mail even laten weten, dan kunnen wij het verrekenen met de incasso van de volgende maand.

 

Aangezien deze situatie voor ons ook allemaal weer nieuw is, kunnen bovenstaande regels/ opmerkingen eventueel nog wijzigen. Bent u klaar met sporten, dan wordt u verzocht direct de sportzaal te verlaten.

© 2018 by Sportcentrum Nieuwkoop BV

  • Facebook Social Icon