Afvallen, conditie of je 
                         gewoon fit voelen....
                         Wij kunnen je daarmee helpen!

Groepslessen

Lesrooster

Sportcentrum Nieuwkoop heeft een uitgebalanceerd lesrooster voor je samengesteld met voldoende keuze. De groepslessen Zumba, BodyPump, Total Body Workout, BodyShape, Body & Mind, Balance, Yoga en HIIT Mix maken deel uit van het groepslesaanbod. 

Klik hier voor het groepslesrooster


 

Proefles

Wil je een keer een proefles meedraaien? Meld je dan aan bij de balie in het sportcentrum.

Tegen betaling van € 5,00 ontvang je een proefleskaart die je af kan geven bij de betreffende instructeur, zodat hij/zij ook weet dat je een proefles meedoet en jou wat extra aandacht en instructies kan geven.

Wanneer je na de proefles besluit lid te worden dan wordt dit bedrag verrekend in het abonnement.

Omschrijving groepslessen

BalanceBall

Een combinatieles van Yoga en Pilates op of met een Swiss Ball.

Body & Mind

Een les waarin zowel lichaam als geest wordt gestimuleerd met elementen uit pilates en een klein stukje yoga. Puur bezig zijn met je eigen lichaam op je eigen niveau. Het verkennen van je fysieke grenzen start in je hoofd en wordt merkbaar in je lichaam.  

BodyPump

Een les waarin je d.m.v. een barbell en losse schijven spierversterkende oefeningen doet.

BodyShape

Een combinatieles van Low-impact aerobics.

Core Stability

Een les waar zowel de buik als de onderrug wordt aangepakt.

Crossfit

Er wordt getraind met oefeningen om je buikspieren vanaf alle kanten aan te pakken. Dit betekent dat je de core aan het versterken bent. De basis die je moet hebben voor een goede houding en verdere trainingen. Het is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm.

FunctionalT

Een les waar je in 30 minuten in verschillende disciplines je hele lichaam traint.

HITT Mix

Een maximale intervaltraining. Met de maximale intervaltraining traint u langere periodes van zware inspanning met een korte stop. Net lang genoeg om op adem te komen. Deze revolutionaire trainingsmethode zorgt voor een verbranding van 1000 calorieen per workout voor geweldige resultaten. Met deze maximale intervaltraining kunt u kilo's verliezen! Je verbetert jouw conditie, kracht en lenigheid.

Kickboksen

Een heerlijke training waarin zowel je spieren en conditie op de proef worden gesteld. Bij deze vechtsport worden zowel de handen als benen gebruikt. Kom een keertje meedoen, handschoenen en scheenbeschermers kunt u bij ons lenen. 

Morning Boost

Begin uw dag met een Boost bij onze ochtend-workout. 

Spinning

Een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

Spin-Cross

Een les die fietsen en fitness combineert. Denk hierbij aan korte stukje intensief fietsen gevolgd door fitnessoefeningen.

TotalBodyWorkout

Wil je afvallen, een betere conditie, kracht opbouwen of gewoon lekker sporten? Deze groepsles heeft het allemaal. Een mix van steps, combat, elastic moves en pump. Dit houdt het leuk en afwisselend. Een les voor jong en oud omdat je de intensiteit aan kunt passen.

Yoga

Maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Yoga draait om bewustwording van je lichaam.

Zumba

Een dance-fitness workout op motiverende muziek, afkomstig uit Latijns Amerika. Denk aan Salsa, Merenque en andere Latin en fitnesspassen. Door het passenmateriaal en de opzwepende muziek is het een enorm motiverende en leuke workout!