Horeca

Sportcentrum Nieuwkoop heeft een gezellige horecaruimte waar het goed toeven is na het sporten. Een mooie bar en verschillende leuke zitplaatsen. Vanuit de horeca ruimte heb je zicht op de vijf indoor tennisbanen.

Happen en dranken

Na gedane 'arbeid' lekker even bijkomen onder het genot van een drankje en hapje. Wij schenken heerlijke koffie, espresso, latte macchiato en cappucino's van versgemalen bonen, dus een verser bakkie kan haast niet. Ook staan er diverse frisdranken, verse jus d'orange, bieren, wijnen, binnen- en buitenlands gedistilleerde dranken op de kaart. En een warme bittergarni mag dan ook niet ontbreken.

Sfeervol

De horecaruimte heeft een warme uitstraling en is voorzien van een grote bar met krukken, drie staantafels en een aantal halfhoge tafels. Het verhoogde gedeelte is voorzien van tafels en stoelen, alwaar u direct op de tennisbanen uitkijkt.

Feestje!

En heeft u iets te vieren? Ook hiervoor kunt u bij Sportcentrum Nieuwkoop terecht. De ruimte is af te huren voor diverse soorten (bedrijfs)feesten. Eventueel aangevuld met een warm- en koud buffet. En ook kunnen wij voor een DJ zorgen die het feest compleet maakt.